We hanteren een kilometergrens van 70km vanaf Norg voor het plaatsen van onze pups, buiten deze grens plaatsen wij momenteel geen pups. 

Wanneer u serieus interesse heeft in een Awesome Doodle pup, dan kunt u zich inschrijven voor de wachtlijst. Dat kan via het contact formulier. Na aanleiding van uw mail, nemen wij zo spoedig mogelijk contac met u op. Neemt u bij uw aanmelding onderstaande informatie in ogenschouw.

  • Voordat U zich inschrijft op de wachtlijst willen wij graag eerst kennis met U maken. Wij vinden het erg belangrijk om te weten waar onze pups gaan wonen.
  • Bij inschrijving vragen wij een aanbetaling van € 100,-, hiermee is de koop ook bindend. Mochten wij ons niet aan de verplichting kunnen houden dan ontvangt U de aanbetaling retour. Wij houden ons ook het recht om tot aan het tekenen van het officiële koopcontract de koop te beëindigen. Mocht dit voorkomen dan krijgt U de aanbetaling retour. De aanbetaling wordt in mindering gebracht van de aankoopprijs van € 2500,-
  • De volgorde van inschrijving is alleen van belang voor het aantal pups dat er komen. Mochten er vijf pups komen en zes inschrijvingen zijn dan valt nummer zes af.
  • Wij kunnen nooit voorspellen hoeveel reutjes of teefjes er geboren worden en in wat voor kleuren.
  • U kunt uw voorkeur kenbaar maken reutje of teefje maar je weet natuurlijk nooit wat de natuur ons brengt. Houd hier goed rekening mee. Dit zelfde geld voor de kleur en de grote van de hond.
  • Op een leeftijd van 8 weken word aan de hand van het karakter van de pup gekeken waar die het beste thuis past. Op deze leeftijd word ook pas bekend welke pup van U word. Dit is zeer belangrijk mocht de hond als therapiehond worden ingezet.
  • Op latere leeftijd moeten de honden gecastereerd/gesterriliseerd worden. Voor reutjes geld dit binnen 16 maanden en voor teefjes binnen 3 maand naar de eerste loopsheid en voor 18 maanden leeftijd. Dit word vastgelegd in het koopcontract en is verplicht. Wilt u een teefje of reutje voor de fok gaan gebruiken, dan gelden er andere regels en prijzen.

Maar ik denk dat u en met mij alle doodle bezitters erover eens zijn dat het geslacht, de kleur en het formaat niet zo heel belangrijk zijn. Het gaat om het unieke karakter van de Australian Labradoodle.

Facebook
© 2014 - 2019 Awesome Doodles
Site developed and structure maintenance by maindes
Data maintenance by Awesome Doodles